sahabat seperjuangan

HARAMKAN SEMUA CERAMAH POLITIK PAS!!!

Ceramah politik Pakatan Rakyat sangat merbahaya kepada keselamatan negara.

Setiap ceramah yang diadakan
mereka telah membuat fitnah dan menghasut rakyat supaya membenci kerajaan.

Jika kerajaan tidak mengambil tindakan segera, rakyat jelata akan ditimpa bala petaka.

Penceramah2 yang membuat fitnah dan menghasut rakyat ini harus di tahan dibawah akta ISA.
free counters

Rabu, 3 Februari 2010

Perbalahan Politik Melayu - bila akan berakhir?

Mengapa pemimpin2 Islam tidak mahu menerima hakikat bahawa perpecahan kaum itu akan membawa bencana kepada agama dan bangsa? Adakah pemimpin2 Islam ini sedar bahawa melayu/islam sedang berada dalam genggaman kaum bukan melayu?

Perpecahan kaum melayu dalam politik sangat merugikan melayu itu sendiri. Hari ini kita sudah nampak bukti bahawa kaum melayu sedang dipermainkan oleh kaum bukan melayu.

Melayu terpaksa tunduk kepada mereka, melayu sudah sanggup buat apa saja terhada kehendak dan perintah mereka. Melayu terpaksa buat begini se mata2 mahukan sokongan politik dari mereka.

Kaum bukan melayu ini sudah menjadi kaum yang dianggap penting dan sangat disanjung oleh orang melayu. Maka dengan itu tidak hairan lah jika segala perintah dan kemahuan nya terpaksa di akuri oleh kaum melayu.

Jika begini lah keadaan nya berterusan, akhirnya melayu akan berada dibawah telapak kaki kaum bukan melayu.

Sepatutnya melayu itu bersatu dalam sebuah parti. Jika ini dapat dilaksanakan, pasti kaum bukan melayu ini akan tunduk pula ikut perintah kehendak melayu.

Bukan nya orang islam tidak tahu mengapa Palestin boleh dijajah oleh Isreal. Ianya berlaku kerana bangsa Palestin berpecah belah tidak sehaluan. Inilah sebabnya mereka menjadi lemah dan hari2 ramai orang Palestin dibunuh oleh orang Isreal.

Melayu pasti akan musnah jika kuasa politik nya berpecah belah.

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

GAMBAR SAIFUL LIWAT 27JUN2008

http://www.ziddu.com/download/8465222/SAIFUL27JUN2008.doc.html

BUKTI SAIFUL PADA 27JUN2008 bersama DSAI dan AIC, MUAT TURUN, lihat gambar dan nilaikan..ADAKAH LIWAT TERJADI ATAU TIDAK ?